Contact Vlissingen

Op deze pagina kunt u de contact gegevens vinden.
Indien u direct wil zien waar in Vlissingen wij precies zitten kunt u van de onderstaande map gebruik maken.

Stomerij Aqua – Rette van Campenhout C.V. te Vlissingen
Paul Krugerstraat 146-148
4381 WK Vlissingen

T. 0118 419165‎
E. info@stomerij-aquarette.nl


Stomerij Aqua – Rette van Campenhout C.V. weergeven op een grotere kaart

Routebeschrijving

Vanaf de Nieuw Vlissingse weg (langs het kanaal):

Bekijk deze routebeschrijving op Routenet.nl

Bij het einde van de nieuw Vlissingse weg in Vlissingen rechts afslaan naar de Paul Krugerstraat. Op de Paul Krugerstraat ziet u ons na 958m aan uw linker zijde  (vlak voor het eerste stoplicht dat u tegenkomt.)

Vanaf de A58 (Snelweg):

Bekijk deze routebeschrijving op Routenet.nl

Bij het einde van de snelweg A58 E312 gaat u rechtdoor - direct over op de Sloeweg/N661. Op de Sloeweg/N661 na 674 m rechts aanhouden naar de Nieuwe Vlissingseweg/N58. Bij het einde van de nieuw Vlissingse weg in Vlissingen rechts afslaan naar de Paul Krugerstraat. Op de Paul Krugerstraat ziet u ons na 958m aan uw linker zijde (vlak voor het eerste stoplicht dat u tegenkomt.)

Vanaf de Vlissingsetraat:

Bekijk deze routebeschrijving op Routenet.nl

Volg de Vlissingsestraat. Bij begin bebouwde kom Vlissingen gaat deze over in de Gebrandystraat. Bij de eerste twee stoplichten die u tegenkomt gaat u rechtdoor -  de weg gaat over in de Koudekerkseweg. Bij het derde stoplicht dat u tegenkomt slaat u links af naar de badhuisstraat. Op de Badhuisstraat na 210 meter links afslaan naar de Paul Krugerstraat. Volg de Paul Krugerstraat en ga bij het eerstevolgende stoplicht rechtdoor. U vindt ons direct na dit stoplicht aan uw rechterzijde.