Over stomerij Aqua-Rette

Over stomerij Aqua-Rette: Een familiebedrijf met oog voor kwaliteit en service.

In 1976 streek de Familie van Campenhout in de stomerij aan de Scheldestraat te Vlissingen neer. Vol enthousiasme namen zij de reeds bestaande zaak van de toenmalige eigenaar over. Dat dezelfde enthousiasme na 40 jaar er nog steeds zou zijn kon niemand bevroeden. Maar heus, het is er nog steeds. Trots op hun staat van dienst en met nog heel veel plezier zorgen broer en zus Jan & Annelies van Campenhout, die het bedrijf hebben overgenomen van hun ouders, er dagelijks voor dat kostuums er uit zijn zoals ze bedoel zijn: mooi en verzorgd.

Inmiddels huist stomerij Aqua-rette alweer zo'n 30 jaar aan de Paul Krugerstraat 146-148. Jan & Annelies zijn nog steeds blij met deze locatie, er is hier volop gratis parkeergelegenheid en dat maakt de zaak voor iedereen bereikbaar. En hoewel parkeergelegenheid belangrijk is weet de familie van Campenhout als geen ander dat dat niet genoeg is. Vakkundig advies, top-service en kwaliteit zijn voor hen vanzelfsprekend.

Zo is er bijvoorbeeld de snelservice, wat wil zeggen dat de kleding die voor 10.00 uur gebracht wordt nog dezelfde dag om 17.00 uur opgehaald kan worden. Ideaal, want wie heeft het nooit ervaren: u blijkt 'ineens' een familiediner te hebben waar jeans net iets te casual zijn. Een andere extra service die niet zo voor de hand ligt, maar zeker ook erg handig is, is de reparatieservice. "we zetten ritsen in, een zoom of een naadje stikken, dat soort dingen daar hoef je niet voor naar een atelier hoor, dat doen wij gewoon" vertelt Annelies.

Naast de directe service wordt er indirect ook nog een andere service verleend: stomerij Aqua-Rette werkt milieubewust. "Wij gebruiken hier apparatuur met een laag energieverbruik en een speciale installatie zorgt ervoor dat het water hergebruikt kan worden. Gezond werken, voor zowel onszelf als de omgeving staat bij ons hoog in het vaandel", aldus Jan. Naast kleding is stomerij Aqua-Rette gespecialiseerd in het reinigen van dekbedden, vloerkleden en gordijnen. Op afspraak kunnen deze dezelfde dag nog opgehaald worden.

Een van de specialiteiten van stomerij Aqua-Rette van Campenhout is het reinigen van bruid- en avondkleding. Deze krijgen speciale aandacht vanwege de speciale stof die bij bruids- en avondkleding hoort. Alle kleding wordt dan ook door de famillie zelf gereinigd en niet uitbesteed aan een ander bedrijf.