Overhemden service

Heeft u geen zin om uw overhemden te wassen? Aquarette van Campenhout heeft een speciale overhemden service. Met onze speciale wasmachines wassen wij uw overhemden weer stralend schoon en fris. Wast u de overhemden liever zelf ? Dan kunnen wij uw overhemden voor u persen zodat ze er bijzonder snel weer strak uitzien. Daarmee vermijdt u heel makkelijk slordigheden en beschikt u weer over een stralende outfit.

Zorgeloos en snel uw overhemden laten wassen

Bij Aquarette van Campenhout maken we gebruik van de modernste technieken en machines. Daardoor houden wij ons waterverbruik minimaal en proberen we onze bijdrage als stomerij te leveren aan een beter milieu. De kwaliteit bij het wassen van uw overhemden of andere textielwaren blijft daarbij ongeschonden. Zo kan u bij ons ook probleemloos terecht met uw gordijnen of vloerkleed voor een grondige schoonmaakbeurt.

Kom langs en profiteer van onze service

Heeft u wat meer haast bij het wassen van uw overhemden of andere textielwaren? Dan maakt u het best gebruik van onze snelservice. Breng dan uw kledij binnen voor 10.00 uur en u haalt ze volledig schoon terug op tussen 17.00 en 18.00 uur op dezelfde dag. Dit kunnen wij enkel garanderen mits een goede communicatie plaatsvindt. Neem daarom contact met ons op via het nummer 0118-419 165 of kom langs in onze stomerij.

Overhemden tip

Nieuwe overhemden nodig?

Kijk ook eens op de website van John's men & Women voor kleding van goede kwaliteit!

John's Men and women