Kleding stomen in Vlissingen

Aan het stomen

Wanneer u uw kleding komt stomen bij onze wasserette in Vlissingen, wordt er eigenlijk niet echt gestoomd. Nadat u de kleding heeft gebracht om te stomen, worden de kledingstukken genummerd. Ongeveer 20 kg kleding gaat in de reinigingsmachine, vervolgens wordt er een programma gekozen en gaat de machine draaien. De kleding wordt koud gewassen in perchloorethyleen met toevoegingen van reinigingsversterker. Aan dit proces, wat chemisch reinigen wordt genoemd, komt geen water te pas. Van kleding stomen is dus eigenlijk geen sprake.

Al uw kleding en dergelijke stomen bij een specialist in Vlissingen

Door te stomen zorgt u ervoor dat uw kleding er weer vlekkeloos uitziet. Zo kan u tevens terecht bij ons voor delicate kleding, zoals een trouwjurk bijvoorbeeld. Als u dacht dat u alleen uw kleding weer schoon krijgt met een goede stoombeurt, dan zult u aangenaam verrast zijn door de mogelijkheden bij Aquarette van Campenhout. Wij stomen alle mogelijke textielwaren, maar ook bijvoorbeeld gordijnen of vloerkleden.

De detacheertafel

Profiteer van onze uitstekende service

In sommige gevallen zit u met een bepaalde tijdsdruk en zou u graag uw kleding snel laten stomen. In dat geval rekent u op onze snelservice. Hierbij is het mogelijk om uw kleding voor 10.00 uur binnen te brengen en dezelfde dag nog tussen 17.00 en 18.00 uur opnieuw op te halen. Daarvoor is een goede communicatie met de klant een absolute noodzaak. Bel daarom naar onze stomerij via het nummer  0118-419 165 of kom langs in onze zaak te Vlissingen.